1. Kookboeken
  2. De Smaakbijbel.

De Smaakbijbel. van Niki Segnit

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De Smaakbijbel. van Niki Segnit. Een kookboek bestaande uit 415 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Niki Segnit.

Specificaties van het kookboek De Smaakbijbel.
HoofdauteurNiki Segnit
Aantal pagina’s415
TaalNederlands
HoofduitgeverijPodium
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De Smaakbijbel. van Niki Segnit

De Smaakbijbel is een boek dat u aanmoedigt om de basisprincipes van het combineren van smaken te verkennen. Het boek biedt een grote verscheidenheid aan combinaties van ingrediënten om de meest verfijnde smaken te creëren. Met De Smaakbijbel kunt u leren hoe u verschillende smaken en structuren kunt combineren, om zo de lekkerste smaak combinaties te creëren. De Smaakbijbel is geschreven door een bekende chef-kok, die u leert hoe u smaken en texturen kunt combineren, zodat u de meest smakelijke resultaten bereikt. Het boek bevat een grote verscheidenheid aan recepten, variërend van klassieke maaltijden tot nieuwe en verrassende gerechten. Er worden een verscheidenheid aan technieken gebruikt om de smaken te versterken, waardoor de resultaten krachtiger worden. Daarnaast bevat het boek ook informatie over het kiezen van de juiste ingrediënten, zodat u de lekkerste gerechten kunt bereiden. De Smaakbijbel is de perfecte gids voor iedereen die op zoek is naar een manier om smaken te combineren. Met een aantal simpele stappen kunt u de meest verfijnde maaltijden creëren. Dit boek leert u om de essentie van smaken te begrijpen en om deze op een creatieve manier te combineren. Laat u inspireren door de recepten, technieken en smaakideeë.

Veelgestelde vragen over het kookboek De Smaakbijbel. van Niki Segnit

Het boek De Smaakbijbel. is geschreven door de auteur Niki Segnit. 

Het kookboek De Smaakbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De Smaakbijbel. bestaat uit 415 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Podium heeft het kookboek De Smaakbijbel. van Niki Segnit uitgebracht. Het kookboek De Smaakbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789057594434.

Het kookboek De Smaakbijbel. van Niki Segnit valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken