Heb jij wel eens een bakkerij met schoenen gezien? Nee? Er zijn er waarschijnlijk ook geen hoor. Maar er is wel een bedrijf die – in het Nederlands vertaald – schoenenbakkerij heet. Shoe Bakery verkoopt allerlei trendy producten die gerelateerd zijn aan gebak, waaronder handgemaakte schoenen! Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar in diverse kleuren, inclusief sprinkles op de neus. Of kies je voor ‘high heels’ met een laagje taart of ijs? Er zijn ook portemonnees en tassen verkrijgbaar met sprinkles bij de rits. De eigenaresse is gek op desserts en ze ontwerpt alles zelf.

Foto: Shoe Bakery

Ben je op zoek naar een ‘sweet treat’ die niet eetbaar is maar wel heerlijk om naar te kijken? Of ben je op zoek naar pumps die lekker opvallen? Dan is de schoenenbakkerij iets voor jou. Wie wil er nu geen gebak dat je kunt dragen? Zit jouw droomexemplaar er niet tussen? Geen nood: Shoe Bakery maakt ze ook op maat voor de klant. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

Een opvallend exemplaar in de tassenafdeling is de Unicorn Cake Bag. Dit is een tas die tegelijkertijd een Unicorn taart is. Je kunt ‘m hier bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *