De Bakbeurs Taart en Trends zal dit jaar plaatsvinden op 28 en 29 september 2018. Het is de 12e editie van deze beurs. Vorig jaar waren er bijna 40 standhouders op het evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Binnenkort start de inschrijving en ticketverkoop. Op 5 april werd het Thema voor de taartenwedstrijd bekend gemaakt op Facebook.

Meer dan alleen taart
Ria De Kleijn, organisator van de beurs Taart en Trends vertelde vorig jaar in een interview met Baknieuws dat Taart en Trends veel meer is dan alleen taart. “Opvallend is dat de diversiteit bij de exposanten toeneemt. Bakbeurs Taart en Trends is veel meer dan alleen taart”, benadrukt ze. Ook cupcakes, koekjes, gebak en brood en natuurlijk de bakbenodigdheden zijn belangrijk op deze beurs. Vrij nieuw dit jaar is het brood. Je ziet de interesse in brood bakken toenemen en daar zijn wij op ingespeeld. Uit de eerste enquêteresultaten blijkt, dat de toevoeging van de broodexposanten voor veel mensen een grotere bakbeleving heeft opgeleverd.” Klik hier voor het volledige artikel met Ria over de vorige editie.

Thema Royal
Het thema voor de taartenwedstrijd dit jaar is ‘Royal’. Denk hierbij aan alles wat koninklijk is, van zowel vroeger als nu. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes rondom de beurs? Houdt dan de Facebookpagina van Taart en Trends in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *