1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Pizzabijbel.

Kookbijbels Pizzabijbel. van Simon Giaccotto

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Pizzabijbel. van Simon Giaccotto. Een kookboek bestaande uit 448 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Simon Giaccotto.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Pizzabijbel.
HoofdauteurSimon Giaccotto
Aantal pagina’s448
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Pizzabijbel. van Simon Giaccotto

In de Pizzabijbel van Simon Giaccotto krijg je een unieke kijk op de wereld van pizza's. Je leert alles van Napolitaanse pizza tot pizzolo en hoe je de perfecte pizzabodem maakt. Hij legt ook uit hoe je een pizza bakt en waarom goede basisingrediënten zo belangrijk zijn. Naast de klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, leer je ook hoe je pizza's maakt met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia. De Pizzabijbel is een echte must-have voor iedereen die graag pizza's maakt. Je krijgt een goed inzicht in de technieken van het maken van pizza's en tegelijkertijd een grote verscheidenheid aan recepten om uit te kiezen. Zelfs als je al een expert bent op het gebied van pizza's, vind je hier nog veel leerzame informatie. Met dit boek als gids ben je verzekerd van een smakelijke avond met de perfecte pizza!

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Pizzabijbel. van Simon Giaccotto

Het boek Kookbijbels Pizzabijbel. is geschreven door de auteur Simon Giaccotto. 

Het kookboek Kookbijbels Pizzabijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Pizzabijbel. bestaat uit 448 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Pizzabijbel. van Simon Giaccotto uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Pizzabijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048836925.

Het kookboek Kookbijbels Pizzabijbel. van Simon Giaccotto valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken