1. Kookboeken
  2. Taartbijbel.

Taartbijbel. van Hans Spitsbaard

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Taartbijbel. van Hans Spitsbaard. Een kookboek bestaande uit 464 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Hans Spitsbaard.

Specificaties van het kookboek Taartbijbel.
HoofdauteurHans Spitsbaard
Aantal pagina’s464
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Taartbijbel. van Hans Spitsbaard

De Taartbijbel is een must-have voor iedereen die de magie van het bakken van taarten wil ontdekken. Hans Spitsbaard heeft een liefde voor alles wat met taartbakken te maken heeft en deelt zijn kennis en ervaring graag met jou. In de Taartbijbel vind je duidelijke stapsgewijze instructies en how-to's, waarmee je in no-time prachtige kunstwerkjes op tafel tovert. De Taartbijbel bevat meer dan 160 recepten voor klassieke, lekkere en spannende taarten. Van een klassieke appeltaart tot een verrassende chocoladetaart met frambozen, van een romige cheesecake tot een verfijnde opera-taart. Er is voor ieder wat wils! Handige tips en tricks van Hans helpen je om de beste resultaten te bereiken. Laat je door deze Taartbijbel inspireren en verras je gasten met de meest smakelijke taarten!

Veelgestelde vragen over het kookboek Taartbijbel. van Hans Spitsbaard

Het boek Taartbijbel. is geschreven door de auteur Hans Spitsbaard. 

Het kookboek Taartbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Taartbijbel. bestaat uit 464 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Taartbijbel. van Hans Spitsbaard uitgebracht. Het kookboek Taartbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048847266.

Het kookboek Taartbijbel. van Hans Spitsbaard valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken