1. Kookboeken
  2. Ik eet zo graag.

Ik eet zo graag. van Pascale Naessens

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Ik eet zo graag. van Pascale Naessens. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Pascale Naessens.

Specificaties van het kookboek Ik eet zo graag.
HoofdauteurPascale Naessens
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijLannoo
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Ik eet zo graag. van Pascale Naessens

Met haar boek Ik eet zo graag biedt Pascale een kookfilosofie die mensen aanspreekt. Ze stelt dat gezond eten lekker is en dat je graag en veel mag eten. De lekkere gerechten uit haar boek zijn origineel en variëren. Ze zijn makkelijk te maken en het resultaat is maximaal. Niet alleen geeft ze een aantal lekkere recepten, maar ook tips en adviezen om je levensstijl gezond en leuk te maken. Met de recepten uit Ik eet zo graag ben je verzekerd van een lekkere maaltijd voor jezelf en je gezin. Er staan meer dan 50 recepten in, die geïnspireerd zijn op de Franse, Italiaanse en Aziatische keuken. De ingrediënten zijn makkelijk te vinden en de gerechten worden fris geserveerd. Pascale helpt je om maximaal te genieten van je maaltijden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Ik eet zo graag. van Pascale Naessens

Het boek Ik eet zo graag. is geschreven door de auteur Pascale Naessens. 

Het kookboek Ik eet zo graag. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Ik eet zo graag. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Lannoo heeft het kookboek Ik eet zo graag. van Pascale Naessens uitgebracht. Het kookboek Ik eet zo graag. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789401479783.

Het kookboek Ik eet zo graag. van Pascale Naessens valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken