1. Kookboeken
  2. 500 pizza’s platte broden.

500 pizza's platte broden. van R. Baugniet

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 pizza's platte broden. van R. Baugniet. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van R. Baugniet.

Specificaties van het kookboek 500 pizza's platte broden.
HoofdauteurR. Baugniet
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Streetfood Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 pizza's platte broden. van R. Baugniet

Deze 500 pizza's platte broden zijn een must-have voor alle liefhebbers van heerlijke gerechten. De recepten variëren van eenvoudig en traditioneel tot origineel en exotisch. U kunt kiezen uit zowel romige als knapperige, gebakken pizza's, plat brood met kruiden en kazen, en veel meer. De meeste ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden in uw lokale supermarkt en zijn ook betaalbaar. Ideaal als u iets lekkers wilt maken voor een verjaardag, feest of familiediner. Naast de vele recepten staat het boek ook boordevol tips en trucs om de perfecte pizza of platte broden te maken. U kunt leren hoe u verschillende soorten deeg kunt maken, welke ingrediënten het best geschikt zijn, hoe u gerechten kunt opwarmen zonder dat ze klef worden, en nog veel meer. Dit boek zal u helpen om de beste pizza's en platte broden te maken en zal uw kookkunsten naar een hoger niveau tillen.

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 pizza's platte broden. van R. Baugniet

Het boek 500 pizza's platte broden. is geschreven door de auteur R. Baugniet. 

Het kookboek 500 pizza's platte broden. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 pizza's platte broden. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 pizza's platte broden. van R. Baugniet uitgebracht. Het kookboek 500 pizza's platte broden. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059209091.

Het kookboek 500 pizza's platte broden. van R. Baugniet valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Streetfood Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken