1. Kookboeken
  2. Veg.

Veg. van Hugh Fearnley-Whittingstall

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Veg. van Hugh Fearnley-Whittingstall. Een kookboek bestaande uit 416 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Hugh Fearnley-Whittingstall.

Specificaties van het kookboek Veg.
HoofdauteurHugh Fearnley-Whittingstall
Aantal pagina’s416
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Veg. van Hugh Fearnley-Whittingstall

Met het Veg-kookboek kun je de lekkerste vegetarische gerechten klaarmaken. Het boek bevat meer dan 50 vega-gerechten, waaronder zowel eenvoudige als uitgebreidere recepten. Van een salade met peulvruchten en kaas tot een veganistisch chili con carne - er is voor ieder wat wils. Alle recepten zijn geïllustreerd met kleurrijke foto's en zijn stap voor stap uitgelegd, zodat je deze zelfs als beginner met gemak kunt maken. In het Veg-kookboek staan veel suggesties voor makkelijk te maken, gezonde en smaakvolle gerechten. Maar ook voor bijzondere smaken en nieuwe ideeën, ben je hier aan het juiste adres. Geniet van een Italiaans gerecht met een Zuid-Amerikaanse twist, of verras je gasten met een origineel veganistisch dessert. Het Veg-kookboek is de perfecte keuze als je een avondje lekker en gezond vegetarisch wilt koken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Veg. van Hugh Fearnley-Whittingstall

Het boek Veg. is geschreven door de auteur Hugh Fearnley-Whittingstall. 

Het kookboek Veg. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Veg. bestaat uit 416 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek Veg. van Hugh Fearnley-Whittingstall uitgebracht. Het kookboek Veg. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023013655.

Het kookboek Veg. van Hugh Fearnley-Whittingstall valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken