We hebben er langer op moeten wachten dan normaal, maar het is nu bijna zo ver: Heel Holland Bakt gaat 9 december van start! Presentator André is is nog steeds een beetje van slag, blijkt uit de teaser voor het nieuwe seizoen. Hij kwam op de ‘normale’ tijd bij de tent aan deze zomer, maar tot zijn grote schrik zag hij daar niemand. Bleek hij als enige niet te weten dat het seizoen later van start ging. Heel Holland lacht om André dus. Check de beelden onderin dit artikel!

Foto: Heel Holland Bakt

Ken jij de kandidaten van dit seizoen al? Klik hier om meer over ze te weten te komen.  Ondertussen zijn de eerste beelden al bekend. Hier kun je ze zien! Het wordt een feestelijke wintereditie!

Zoek je nog een leuk kerstcadeautje voor een bakliefhebber? Zo’n boek van HHB valt zeker in de smaak!


HHB-Adventskalender
Dat het HHB-seizoen later begint, brengt grote voordelen met zich mee. Bij de wintermaanden horen namelijk cadeaus. Daarom is er een Heel Holland Bakt Kalender gemaakt! Brand nooit meer je handen aan een ovenverse kerststol met de enige echte Heel Holland Bakt-ovenwanten. Maak naast ovenwanten kans op bakschorten en veel meer prachtprijzen. Vind de HHB-adventskalender hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *