1. Kookboeken
  2. Het mediterrane dieet.

Het mediterrane dieet. van Wilma van Grinsven-Padberg

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het mediterrane dieet. van Wilma van Grinsven-Padberg. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Wilma van Grinsven-Padberg.

Specificaties van het kookboek Het mediterrane dieet.
HoofdauteurWilma van Grinsven-Padberg
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijLannoo
Keuken
CategorieKookboeken Lifestyle Boeken

Omschrijving van het kookboek Het mediterrane dieet. van Wilma van Grinsven-Padberg

Het mediterrane dieet is ontwikkeld op basis van de voedingsgewoonten van mensen die in landen langs de Middellandse Zee wonen. Het dieet staat bekend om zijn voedingswaarde, variëteit en smaak. Het is een uitgebalanceerd dieet dat bestaat uit veel plantaardige voedingsmiddelen, zoals volkoren granen, groenten, fruit, noten, olijfolie, kaas, vis en zeevruchten. Het voordeel van het mediterrane dieet is dat het een natuurlijke manier is om gezonder te leven. Het elimineert niet alleen veel ongezonde voedingsmiddelen, maar bevat ook veel voedingsstoffen die goed zijn voor het lichaam. Het dieet bevat veel omega-3 vetzuren, vezels, vitamine E, magnesium, kalium en antioxidanten. Studies hebben aangetoond dat dit dieet helpen bij het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2, bepaalde vormen van kanker en andere chronische ziekten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het mediterrane dieet. van Wilma van Grinsven-Padberg

Het boek Het mediterrane dieet. is geschreven door de auteur Wilma van Grinsven-Padberg. 

Het kookboek Het mediterrane dieet. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het mediterrane dieet. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Lannoo heeft het kookboek Het mediterrane dieet. van Wilma van Grinsven-Padberg uitgebracht. Het kookboek Het mediterrane dieet. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789401463171.

Het kookboek Het mediterrane dieet. van Wilma van Grinsven-Padberg valt in de categorie Kookboeken Lifestyle Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken