Ben jij glutenintolerant of wil je bewust glutenvrij genieten en toch graag zo gewoon mogelijk eten en bakken? Dat kan met de nieuwe glutenvrije producten van Koopmans. Sinds enkele maanden kun je deze in het bakschap van de supermarkt vinden. Koopmans introduceerde eerder dit jaar glutenvrije pannenkoekenmeel en zelfrijzend amandelbakmeel. Je kunt hiermee veel baksels maken en dat allemaal glutenvrij.

Pannenkoeken
De pannenkoekenmix laat zich heel gemakkelijk bereiden met 800 ml melk en 3 eieren. Zowel het beslag als de gebakken pannenkoek zijn qua kleur en dikte gelijk aan een gewone pannenkoek. Met deze mix kun je zo’n 12 glutenvrije zelfgebakken pannenkoeken maken.

Amandelbakmeel
Koopmans zelfrijzend amandelbakmeel bevat 38% amandelmeel. Een appeltaart, maar ook cake en koekjes zonder gluten zijn ook met de glutenvrije bakmeel makkelijk te maken. Je hoeft alleen boter, suiker en eieren toe te voegen. Koopmans glutenvrije pannenkoeken en zelfrijzend amandelbakmeel zijn verkrijgbaar in het bakschap bij diverse supermarkten, waaronder PLUS, Jumbo en Albert Heijn.

www.koopmans.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *