1. Kookboeken
  2. The Fast Five.

The Fast Five. van Donna Hay

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens The Fast Five. van Donna Hay. Een kookboek bestaande uit 272 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Donna Hay.

Specificaties van het kookboek The Fast Five.
HoofdauteurDonna Hay
Aantal pagina’s272
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek The Fast Five. van Donna Hay

In The Fast Five zit een verrassende combinatie van ingrediënten die je gerechten een heerlijke twist geven. Denk aan chili-knoflook-crème, tahin, feta en kikkererwten. De ingrediënten voor deze originele gerechten zijn makkelijk te vinden in de supermarkt. Als je deze gerechten serveert, zal je liefde voor koken bij iedereen op tafel hangen. Deze unieke combinaties van smaken maakt The Fast Five de perfecte keuze voor een avondje thuis of voor een feestelijke maaltijd. Donna Hay heeft met The Fast Five een verzameling gerechten samengesteld die gegarandeerd iedereen stilzetten. Dus ga aan de slag en maak deze overheerlijke gerechten om te genieten van smaakvolle meesterwerken!

Veelgestelde vragen over het kookboek The Fast Five. van Donna Hay

Het boek The Fast Five. is geschreven door de auteur Donna Hay. 

Het kookboek The Fast Five. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek The Fast Five. bestaat uit 272 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek The Fast Five. van Donna Hay uitgebracht. Het kookboek The Fast Five. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000386338.

Het kookboek The Fast Five. van Donna Hay valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken