1. Kookboeken
  2. De dr. Ludidi Vastenmethode.

De dr. Ludidi Vastenmethode. van Samefko Ludidi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De dr. Ludidi Vastenmethode. van Samefko Ludidi. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Samefko Ludidi.

Specificaties van het kookboek De dr. Ludidi Vastenmethode.
HoofdauteurSamefko Ludidi
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Specialistische geneeskunde Dieetkunde & Voeding Therapie & Behandelmiddelen Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek De dr. Ludidi Vastenmethode. van Samefko Ludidi

De dr. Ludidi Vastenmethode maakt het mogelijk om op een gezonde en lekkere manier te intermittent fasten. Door middel van deze revolutie in de gezondheidsindustrie kun je afvallen, gezonder leven en je sportprestaties verbeteren. Met de methode van dr. Ludidi wordt het begrijpen van hoe je lichaam werkt en reageert op eten een stuk makkelijker. De recepten uit het boek maken het vasten een stuk lekkerder. Samen met chef-kok Frank van Thiel heeft dr. Ludidi een selectie gemaakt van heerlijke gerechten, die je helpen af te vallen en je gezondheid te verbeteren. Door deze recepten hoef je geen moeilijke regels op te volgen, maar kun je op een leuke manier intermittent fasten. Dr. Ludidi laat zien hoe je meer grip krijgt op je gezondheid. Je zult verbaasd staan hoe makkelijk het is om een gezonde leefstijl vol te houden.

Veelgestelde vragen over het kookboek De dr. Ludidi Vastenmethode. van Samefko Ludidi

Het boek De dr. Ludidi Vastenmethode. is geschreven door de auteur Samefko Ludidi. 

Het kookboek De dr. Ludidi Vastenmethode. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De dr. Ludidi Vastenmethode. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek De dr. Ludidi Vastenmethode. van Samefko Ludidi uitgebracht. Het kookboek De dr. Ludidi Vastenmethode. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000366491.

Het kookboek De dr. Ludidi Vastenmethode. van Samefko Ludidi valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Specialistische geneeskunde Dieetkunde & Voeding Therapie & Behandelmiddelen Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken