Gek op Ben & Jerry’s ijs? Dan wil je vast genieten in de nieuwe Scoop Shop van Ben & Jerry’s in Rotterdam. Naast een groot aanbod van verschillende ijssmaken (meer dan 15!), ijshoorntjes en wafels, kun je kiezen voor heerlijke blondies en brownies. Deze zijn gemaakt door werknemers van Bakkerswerkplaats.

Voor welk soort Ben & Jerry’s ijs ga jij? De Chocolate Fudge Brownie? Dit is chocoladeroomijs met stukken chocolate fudge brownie. Of wat dacht je van de Vanilla Pecan Blondie? Dit is vanilleroomijs met gezouten karamelsaus, gekaramelliseerde pecannoten en stukken blondie chuncks. Yummy!

Foto: Ben & Jerry’s

Je kunt de Ben & Jerry’s Scoop Shop vinden in Witte de Withstraat 39. Klik hier voor meer informatie. 

Kieswijzer
Bij zo veel soorten is het kiezen van een ijshoorntje niet zo makkelijk, schrijft Ben & Jerry’s op haar website. Zelfs echte ijsfanaten vinden het moeilijk. Daarom is er de Ultieme Hoorntjes-kieswijzer. Hier vind je alles wat je moet weten over het hoe, wat en waarom van hoorntjes. Dus de volgende keer dat je in de Scoop Shop in Rotterdam bent, kun jij gelijk de goede keuze maken. Klik hier voor de kieswijzer!

Foto: Ben & Jerry’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *