1. Kookboeken
  2. Big Mamma in 30 minuten.

Big Mamma in 30 minuten. van Big Mamma

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Big Mamma in 30 minuten. van Big Mamma. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Big Mamma.

Specificaties van het kookboek Big Mamma in 30 minuten.
HoofdauteurBig Mamma
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijGood Cook B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Big Mamma in 30 minuten. van Big Mamma

Het Big Mamma-team heeft een oplossing voor iedereen die zich snel wil wapenen tegen onverwachte bezoekers. Big Mamma in 30 minuten, een met 100 recepten gevulde schatkist, zal al je problemen oplossen. Het is een kookboek voor iedereen die heerlijk en smaakvol wil koken, zonder urenlang in de keuken te staan. Je kunt antipasti, primi, secondi, dolci en alles wat er tussen zit maken. Of je nu een Napolitaanse schotel met inktvis en olijven wil serveren, of A$AP gnocchi, een gegrilde prei met straciatella of een panna cotta met citrus en verbena: met deze recepten ga je voor de volle 100 punten. De tips van Italiaanse mama’s maken het verschil: wat moet je kopen in de supermarkt, waar moet je op letten bij versproducten, welke technieken gebruiken de professionals en wat staat er in de voorraadkast? Met deze gouden formules ben je er zeker van dat je gezin, vrienden en onverwachte gasten verrast worden met een heerlijke maaltijd. Big Mamma in 30 minuten is de perfecte antidotetegen onverwachte bezoekers. Geniet van de smaakvolle Italiaanse keuken die je met weinig moeite kunt maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Big Mamma in 30 minuten. van Big Mamma

Het boek Big Mamma in 30 minuten. is geschreven door de auteur Big Mamma. 

Het kookboek Big Mamma in 30 minuten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Big Mamma in 30 minuten. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Good Cook B.V. heeft het kookboek Big Mamma in 30 minuten. van Big Mamma uitgebracht. Het kookboek Big Mamma in 30 minuten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461432957.

Het kookboek Big Mamma in 30 minuten. van Big Mamma valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken