1. Bosch HBA537BS0.

Bosch HBA537BS0. oven

5/5

Met de Bosch HBA537BS0. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Bosch HBA537BS0. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Bosch HBA537BS0. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht34,37 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Handleiding, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Bosch HBA537BS0. oven

Met de Bosch HBA537BS0 solo inbouw oven bereid je perfecte gerechten. Deze oven heeft een inhoud van 71 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt om een groot stuk vlees te bereiden. Er zijn 10 verschillende automatische programma's om je gerechten te bereiden zoals je ze wenst. Met de turbo heteluchtfunctie wordt de warmte gelijkmatig verspreid door de oven. De timer helpt je om je aardappeltjes perfect goudbruin te maken. Je hoort vanzelf wanneer je gerecht klaar is. Daarnaast is de achterwand van de oven katalytisch, wat betekent dat deze vet en vuil absorbeert. Bij een temperatuur van 200 graden Celsius wordt dit verbrand. Zo hoef je de achterwand niet te reinigen. De Bosch HBA537BS0 solo inbouw oven is een perfect toestel als je vaak grote gerechten bereidt. Je hebt keuze uit 10 verschillende automatische programma's en de timer helpt je om je gerecht perfect te maken. Ook is de katalytische achterwand een groot voordeel. Deze absorbeert vet en vuil, waardoor je niet hoeft te reinigen.

Pluspunten
  • Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus bakken

    .

    De oven heeft een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt

    .

    Dankzij de timer weet je precies wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes eten kunt verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Bosch HBA537BS0. oven

De Bosch HBA537BS0. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Bosch HBA537BS0. oven weegt 34,37 kg. 

De Bosch HBA537BS0. is een Inbouw oven.

De Bosch HBA537BS0. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Bosch HBA537BS0. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Bosch HBA537BS0. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Bosch HBA537BS0. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Handleiding, Ovenrooster.

Deze Bosch HBA537BS0. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Bosch HBA537BS0. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Bosch HBA537BS0. oven