GS – “Onze chocoladebikkels zorgen voor een genietmomentje. Dit beleef je het beste door nauwkeurig het stappenplan te volgen. Allereerst is het de bedoeling dat je een bikkel in je mond neemt. Daarbij nuttig je een kopje koffie of thee en laat de chocolade smelten in je mond. Dit is het rustmoment: dus sluit je ogen en geniet. Als de koffie of thee nog niet op is en de bikkel wel, dan neem je er toch nog een? Op die manier duurt het genietmoment namelijk extra lang”, zegt Mariëlle van Chocoladebikkels lachend.

De dames van Chocoladebikkels op de beurs Taart en Trends.

Dennis van Marion, chocolatier en eigenaar van Banketbakkerij Veldhuizen in Baarn kwam in 2012 op het idee om ‘bikkels’ van chocolade te maken en hij startte met enkele soorten. “Wij werken sindsdien samen om de bikkels bekend te maken in Nederland en België en met succes.” Marielle vertelt dat er meer dan 40 verschillende smaken verkrijgbaar zijn, waarvan 10 originebikkels met smaken van cacaobonen uit het land van oorsprong. “Bikkels bestaan uit twee kleuren en zijn gemaakt van Callebaut Chocolade. Dennis heeft de Bikkels grappige namen gegeven zoals Hete Hazelnoot, Creepy Cola, Knorrige Koffie en Klunzige Karamel. Hier wordt ontzettend leuk op gereageerd. Zelfs mensen die zeggen geen chocoladeliefhebber te zijn, gaan om als ze een bikkel in hun mond hebben. Het is een unieke smaakbeleving.”

Creepy Cola, Knorrige Koffie en Klunzige Karamel

De Bikkels zijn zowel in verschillende winkels als online verkrijgbaar. “We bieden verschillende verpakkingsopties. De meest bekende is de koker, waar de bikkels mooi zichtbaar zijn. Daarnaast hebben we ook pakketten met bikkels voor speciale gelegenheden. Het is een geweldig product om cadeau te geven. Alle mogelijkheden zijn te vinden op onze website www.chocoladebikkels.nl“, besluit ze.

Meer weten?
www.chocoladebikkels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *