De trends in 2017 zijn blijkbaar nog niet absurd genoeg geweest, want zo tegen einde van het jaar komt er weer een bizarre om de hoek kijken. Jawel, de vleestaart doet zijn intrede! Deze schijnt helemaal ‘hot’ te zijn volgens Extracrispy.com. Van een afstand lijkt dit vlezige baksel nog wel een vrij ‘normale’ taart, maar schijn bedriegt. Hij zit vol met vleeswaren. In plaats van marsepein is de taart bekleed met vleeswaren.

Zo’n taart zal waarschijnlijk best te eten zijn. Vooral voor mensen die niet vies zijn van een stukje vlees op z’n tijd. Voor echte vleeseters die feest willen vieren: dit is DE taart! Maar….laten we er niet te makkelijk over denken. Het is toch een vreemd idee als je denkt een heerlijk zoet stukje fondant naar binnen te werken en het blijkt een stukje ham te zijn.

De trendsetter is Amy Sedaris in haar nieuwe kookshow ‘At home with Amy Sedaris’. De taart werd gemaakt door Jason Polan. Wil je eens zien wat voor vlees hij in de kuip heeft? Check dan zijn Instagram-account, zie hieronder.

Is de vleestaart echt een trend? Dat is nog de hamvraag! 🙂

https://www.instagram.com/p/BadAbSAgkJP/?taken-by=jasonpolan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *