1. Tefal FR3610 Double Pro.

Tefal FR3610 Double Pro.

5/5

Wordt de Tefal FR3610 Double Pro. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Tefal FR3610 Double Pro. is geschikt voor 6 pers of meer, heeft een laadvermogen van 2 kg en een inhoud van 7 l. Scroll verder voor meer informatie over de Tefal FR3610 Double Pro.

Specificaties van de Tefal FR3610 Double Pro.

 

Vermogen3600 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

2 kg
Capaciteit in personen6 pers of meer
MateriaalKunststof, Metaal
Gewicht7,2 kg
Inhoud7 l
GerufilterJa
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje

 

Omschrijving van de Tefal FR3610 Double Pro.

Met de Tefal FR3610 Double Pro heb je een prachtig multifunctioneel apparaat voor het bereiden van frituurmaaltijden. Het bestaat uit twee aparte frituurpannen, die je onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. Hierdoor kun je patat en snacks tegelijkertijd bereiden. De frituurpannen hebben een inhoud van elk 1 kilo, dus het is groot genoeg om voor een grote groep mensen te koken. De temperatuur is instelbaar tot wel 190°C. De Tefal FR3610 Double Pro is ook zeer hygiënisch, dankzij de koude zone waar de kruimels terecht komen. Hierdoor verbranden de kruimels niet en komt er geen nare geur in de keuken. Bovendien blijft de olie langer vers. Alle losse onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het koken niet meer met de afwas hoeft te zwoegen. Met de Tefal FR3610 Double Pro zet je eenvoudig en snel een heerlijke frituurmaaltijd op tafel!

Pluspunten
  • Met de 2 pannen bereid je gemakkelijk frietjes en snacks tegelijk. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker opbergt. Het geurfilter houdt voor een groot deel de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt. Met de twee pannen kun je gemakkelijk frietjes en snacks tegelijk bereiden. Klap het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Het geurfilter houdt voor een groot deel de baklucht tegen, zodat je huis minder naar voedsel gaat ruiken.

Minpunten
  • De buitenkant wordt erg heet tijdens gebruik, waardoor je je vingers kan verbranden als je hem aanraakt.

Veelgestelde vragen over deze Tefal FR3610 Double Pro.

De Tefal FR3610 Double Pro. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de Tefal FR3610 Double Pro. is 3600 W.

De Tefal FR3610 Double Pro. is groot genoeg voor 6 pers of meer. De Tefal FR3610 Double Pro. heeft een inhoud van 7 l en een laadvermogen van 2 kg.

De Tefal FR3610 Double Pro. is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Tefal FR3610 Double Pro. weegt 7,2 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Tefal FR3610 Double Pro. heeft een geurfilter: Ja. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Tefal FR3610 Double Pro. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Tefal FR3610 Double Pro.