1. Kookboeken
  2. Pastabijbel.

Pastabijbel. van Roberta Pagnier

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Pastabijbel. van Roberta Pagnier. Een kookboek bestaande uit 448 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Roberta Pagnier.

Specificaties van het kookboek Pastabijbel.
HoofdauteurRoberta Pagnier
Aantal pagina’s448
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Pastabijbel. van Roberta Pagnier

Pastabijbel is een kookboek met meer dan 130 verschillende recepten om pasta te maken. Roberta laat in dit kookboek de oneindige mogelijkheden van pasta zien volgens de Italiaanse traditie. Met heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van klassieke pasta's zoals spaghetti carbonara, alle vongole en meer onbekende gerechten zoals pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is zowel voor de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk. Het kookboek bevat recepten voor alle soorten pasta's en sauzen. Van traditionele recepten zoals spaghetti bolognese tot gerechten met een moderne twist, zoals ravioli met spinazie en ricotta. Er is ook aandacht besteed aan streetfood gerechten zoals gnocchi al pesto en allerlei warme en koude salades. De recepten zijn makkelijk te begrijpen met duidelijke foto's waardoor je alles eenvoudig kan maken. Daarnaast heeft het boek ook handige tips voor het serveren en de juiste ingrediënten uit te kiezen. Zo kun je de perfecte Italiaanse maaltijd op tafel zetten. Pastabijbel is een must-have voor iedereen die van pasta houdt. Met dit kookboek maak je de lekkerste gerechten volgens de Italiaanse traditie. Je krijgt stap-voor-stapinstructies en tips voor het serveren en het kiezen van de juiste ingrediënten. Dit boek is perfect voor zowel de beginnende kok als het kookwonder.

Veelgestelde vragen over het kookboek Pastabijbel. van Roberta Pagnier

Het boek Pastabijbel. is geschreven door de auteur Roberta Pagnier. 

Het kookboek Pastabijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Pastabijbel. bestaat uit 448 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Pastabijbel. van Roberta Pagnier uitgebracht. Het kookboek Pastabijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048836901.

Het kookboek Pastabijbel. van Roberta Pagnier valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken