GS – Ken je de handige slofringen van bakker Niels al? De professionele RVS-slofringen gaan levenslang mee. Hiermee bak je in een handomdraai ware kunstwerken. Heb je trek in een aardbeienslof, appelslof, snoepjesslof, advocaatslof, stroopwafelslof of een slof met ander fruit? De heerlijke recepten hiervoor vind je in het boek ‘Bakken met Niels’. Dit boek, de slofringen en andere handige bakproducten zijn verkrijgbaar op verschillende verkooppunten en online te bestellen via de website van Bakken met Niels. Ook vind je daar recepten voor gevulde koeken, fruitsloffen, appelrondo’s en nog veel meer!

Bakker Niels aan de bak. Foto: Bakken met Niels

Over Niels
Niels van Til (1973) is al jaren een bakvriend. Hij is een creatieve duizendpoot met een liefde voor zowel brood als banket. Na ruim tien jaar als accountmanager in de wereld van bak – en streekproducten gewerkt te hebben besloot Niels ‘zijn carrière als werknemer’aan de wilgen te hangen en werd in januari 2012 zelfstandig ondernemer. Niels: “Een hele verandering. Voorheen ondernemers adviseren en nu alles zelf doen. En geen loonstrookje.” Tijdens de periode bij de Landwinkelcoöperatie bezocht Niels met veel plezier diverse opendagen, zoals appelpluk – dagen en proeverijen tijdens de Week van de Smaak. Hij stond versteld: zo veel publiek. “Ter plekke kreeg ik een sublieme ingeving: mooie producten bakken op evenementen en op de winkelvloer bij onder andere Landwinkels. Hiermee thuisbakkers inspireren om ook zelf aan de slag te gaan. Samen genieten van verse producten!”

Lees het leukste en lekkerste Baknieuws op Baknieuws.nl

Een heerlijke slof met fruit. Foto: Bakken met Niels

Verrassende smaken combineren
Nog een echte uitlaatklep voor zijn culinaire creativiteit vond Niels bij Arthur Vos een banketchef die hij tijdens de bakcursussen assisteerde. Van hem leerde Niels verrassende smaken combineren, een topgerecht maken met eenvoudige ingrediënten en verfrissende accenten toe te voegen. Lees hier het hele verhaal van Niels. 

De bakkar. Foto: Bakken met Niels.

Bakkar en catering
Als je als bedrijf of instelling een kleinschalig evenement organiseert, kan bakker Niels de catering verzorgen. “Want het is altijd feest als bezoekers van de warme appelrondo’s kunnen smullen.” Bij een groter evenement kan de speciale ‘bakkar’ een onderdeel zijn. Klik hier om de mogelijkheden te lezen en Niels te boeken voor een evenement.

Appelrondo’s! Foto: Bakken met Niels.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *