In Australië was vader Shane Hallford niet zo blij met een taart die hij voor de verjaardag van zijn zoon bestelde. Het ontwerp viel – op z’n zachtst gezeg – nogal tegen. Zijn zoon Mason werd drie jaar en hij wilde dit heuglijke feit vieren met gebak met een kikker-thema. Deze bestelde Shane telefonisch bij de supermarkt Woolworths. In dit gesprek gaf hij de wensen voor de taart door. Op de dag van Masons verjaardag ging vader om het gebak. Hij betaalde 49 Australische dollar (zo’n 31 euro) en zag er naar uit om zijn zoon te verrassen. Thuis gekomen opende hij samen met vrouw Amy de doos. Toen ze erin keken was de teleurstelling van hun gezichten te lezen. In plaats van een prachtig gedecoreerde kikker zagen ze een saaie groene taart met een slordige smiley en een 3 erop gespoten. Op zijn Facebookpagina schrijft Shane Hallford: “When we collected the cake we were extremely disappointed and upset at what we received.”

DIT zijn pas taartkunstwerkjes!

Foto: Facebookpagina Shane Hallford

Na deze enorme teleurstelling belde Shane naar de supermarkt en vroeg om opheldering. Die gaven alleen als commentaar: “Wij decoreren geen taarten.” Er kwam een andere cake decorator om de taart nog leuk op te maken voordat de gasten arriveerden. Shane vertelt in een interview met Metro.co.uk: “Een taart is hartstikke belangrijk voor een verjaardag van een kind. Ik was het meest teleurgesteld in het gebrek aan inzet. Het leek alsof ze er totaal niets om gaven. Het ‘decoreren’ kostte de supermarkt nu misschien vijf seconden.”

Zoon Mason maakte zich iets minder druk om het gemis aan decoratietalent van de supermarktbakker. Hij genoot van de taart, dus blijkbaar zat het met de smaak wel goed. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *