1. Kookboeken
  2. Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek.

Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. van Nina de Bruijn

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. van Nina de Bruijn. Een kookboek bestaande uit 144 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Nina de Bruijn.

Specificaties van het kookboek Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek.
HoofdauteurNina de Bruijn
Aantal pagina’s144
TaalNederlands
HoofduitgeverijCLF Media
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. van Nina de Bruijn

Het boek bevat meer dan 100 recepten die allemaal binnen 20 minuten klaar zijn. De recepten zijn gezond, makkelijk te maken en lekker. De ingrediënten zijn overal verkrijgbaar en de bereidingstijd is kort. Wat het boek zo uniek maakt is dat de recepten allemaal gebaseerd zijn op de gezonde eetstijl van Chickslovefood. Er staan veel verschillende recepten in het boek, variërend van ontbijt, lunch, diner, snacks en desserts. Alle recepten zijn suiker- en vetarm, veelal zuivelvrij, glutenvrij en vegetarisch. Er is dus voor ieder wat wils, waardoor je kunt variëren met je maaltijden. Ook staan er een aantal verrassende combinaties in het boek die je eens moet proberen. Het boek is niet alleen geschikt voor mensen die gezond willen eten, maar ook voor iedereen die gewoon op zoek is naar lekkere, simpele en snelle maaltijden die zonder al te veel moeite te bereiden zijn. Dankzij de vele tips en trucs die je in het boek aantreft, kun je eenvoudig koken met ingrediënten die je in huis hebt en je krijgt er ook ideeën voor leuke variaties.

Veelgestelde vragen over het kookboek Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. van Nina de Bruijn

Het boek Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. is geschreven door de auteur Nina de Bruijn. 

Het kookboek Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. bestaat uit 144 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij CLF Media heeft het kookboek Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. van Nina de Bruijn uitgebracht. Het kookboek Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082859805.

Het kookboek Chickslovefood Het 20 minutes or less kookboek. van Nina de Bruijn valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken