1. Kookboeken
  2. De bijbel van de Indonesische keuken.

De bijbel van de Indonesische keuken. van Maureen Tan

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De bijbel van de Indonesische keuken. van Maureen Tan. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Maureen Tan.

Specificaties van het kookboek De bijbel van de Indonesische keuken.
HoofdauteurMaureen Tan
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De bijbel van de Indonesische keuken. van Maureen Tan

De bijbel van de Indonesische keuken is het ultieme kookboek dat je meeneemt naar de rijke smaakwereld van Indonesië. In de meer dan 200 recepten vind je alles wat je nodig hebt om de krachtige gerechten uit de Indonesische keuken te maken. Maureen Tan deelt haar jarenlange ervaring en kennis met de lezer en laat zien hoe je de ingrediënten van de lokale markt kunt gebruiken om fantastische gerechten te maken. Het boek bevat uitgebreide informatie over de ingrediënten, technieken en gerechten uit elk gebied. Daarnaast geeft Maureen Tan ook suggesties over hoe je de gerechten kunt combineren om een volledig menu te creëren. Er zijn ook veel tips en trucs om je bij het koken te helpen. De recepten zijn geschreven in eenvoudige taal en zijn gemakkelijk te volgen. Bovendien zijn er prachtige foto's die de recepten visueel aantrekkelijk maken. Dit boek is een must-have voor iedereen die meer wil weten over de uiteenlopende smaken van Indonesië.

Veelgestelde vragen over het kookboek De bijbel van de Indonesische keuken. van Maureen Tan

Het boek De bijbel van de Indonesische keuken. is geschreven door de auteur Maureen Tan. 

Het kookboek De bijbel van de Indonesische keuken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De bijbel van de Indonesische keuken. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek De bijbel van de Indonesische keuken. van Maureen Tan uitgebracht. Het kookboek De bijbel van de Indonesische keuken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048853816.

Het kookboek De bijbel van de Indonesische keuken. van Maureen Tan valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken