1. Kookboeken
  2. Koekjesbijbel.

Koekjesbijbel. van Rutger van den Broek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Koekjesbijbel. van Rutger van den Broek. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rutger van den Broek.

Specificaties van het kookboek Koekjesbijbel.
HoofdauteurRutger van den Broek
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Koekjesbijbel. van Rutger van den Broek

Met de Koekjesbijbel maak je de lekkerste koekjes. Met meer dan 170 verschillende recepten biedt dit boek een grote verscheidenheid aan koekjes: van klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot exotische smaken als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. De Koekjesbijbel bevat ook duidelijke stap-voor-stapfoto's die je helpen de technieken te leren, en basisrecepten die je kunt gebruiken om je eigen creaties te maken. Daarnaast vind je praktische tips bij de recepten, waardoor je de lekkerste en mooiste koekjes kunt bakken. Met de Koekjesbijbel in je keuken heb je altijd een grote verscheidenheid aan koekjes tot je beschikking.

Veelgestelde vragen over het kookboek Koekjesbijbel. van Rutger van den Broek

Het boek Koekjesbijbel. is geschreven door de auteur Rutger van den Broek. 

Het kookboek Koekjesbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Koekjesbijbel. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Koekjesbijbel. van Rutger van den Broek uitgebracht. Het kookboek Koekjesbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048842841.

Het kookboek Koekjesbijbel. van Rutger van den Broek valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken