1. Kookboeken
  2. Lekker simpel 10 jaar.

Lekker simpel 10 jaar. van Sofie van Daalen Buissant des Amorie

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker simpel 10 jaar. van Sofie van Daalen Buissant des Amorie. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sofie van Daalen Buissant des Amorie.

Specificaties van het kookboek Lekker simpel 10 jaar.
HoofdauteurSofie van Daalen Buissant des Amorie
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker simpel 10 jaar. van Sofie van Daalen Buissant des Amorie

Ruim tien jaar geleden begonnen Jorrit en Sofie samen hun website, lekkerensimpel.com, waar ze hun kookkunsten deelden. Nu staan er meer dan 5.000 recepten op de site en voorzien ze meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand van lekkere, eenvoudige recepten met ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt kunt vinden. Om dit jubileum te vieren hebben Jorrit en Sofie een speciaal boek uitgebracht: Lekker en Simpel 10 Jaar. Dit boek bevat 150 van hun favoriete recepten, waaronder hoofdgerechten, voorgerechten en toetjes. Het is een echt feestnummer, perfect om een avondje uitgebreid te koken met je familie of vrienden. Lekker en Simpel 10 Jaar bevat eenvoudige maar heerlijke recepten die iedereen thuis kan maken. De ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden in de supermarkt en de recepten zijn zo geschreven dat je ze zonder problemen kunt volgen. Je kunt dus genieten van een heerlijke maaltijd die binnen een korte tijd klaar is, zonder dat je je druk hoeft te maken over ingewikkelde technieken of ingrediënten. Geniet van deze prachtige selectie aan recepten en vier samen met Jorrit en Sofie hun tienjarige jubileum!

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker simpel 10 jaar. van Sofie van Daalen Buissant des Amorie

Het boek Lekker simpel 10 jaar. is geschreven door de auteur Sofie van Daalen Buissant des Amorie. 

Het kookboek Lekker simpel 10 jaar. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker simpel 10 jaar. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek Lekker simpel 10 jaar. van Sofie van Daalen Buissant des Amorie uitgebracht. Het kookboek Lekker simpel 10 jaar. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461563026.

Het kookboek Lekker simpel 10 jaar. van Sofie van Daalen Buissant des Amorie valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken