1. Kookboeken
  2. De Banketbakker.

De Banketbakker. van Jonah Freud

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De Banketbakker. van Jonah Freud. Een kookboek bestaande uit 324 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jonah Freud.

Specificaties van het kookboek De Banketbakker.
HoofdauteurJonah Freud
Aantal pagina’s324
TaalNederlands
Hoofduitgeverijde Kookboekhandel
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De Banketbakker. van Jonah Freud

De Banketbakker 2.0 is net zo lekker als het origineel. De cover is van wit naar blauw veranderd en het binnenwerk is geheel vernieuwd. Er staan meer dan 20 nieuwe en lekkere recepten in, die u helpen uw bakkunsten naar een hoger niveau te tillen. Ook Janny vd Heijde, Robert van Beckhoven en André Rieu zijn lovend over dit boek van Cees Holtkamp. Zij bevestigen dat het boek De Banketbakker de banketbakkerij eer aan doet. Zoekt u naar meer passie voor uw beroep? Of zoekt u naar inspiratie voor heerlijke banketbakkerij? Dan is De Banketbakker 2.0 precies wat u zoekt. U telt op uw vingers af naar de volgende lekkere baksel met dit boek als uitgebreide handleiding. Het boek is zo samengesteld dat iedereen er mee aan de slag kan. U heeft ook geen speciale ingrediënten of gereedschappen nodig. Wat u wel nodig heeft is een passie voor banketbakken en een creatieve geest. Probeer de recepten uit en geniet van de resultaten!

Veelgestelde vragen over het kookboek De Banketbakker. van Jonah Freud

Het boek De Banketbakker. is geschreven door de auteur Jonah Freud. 

Het kookboek De Banketbakker. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De Banketbakker. bestaat uit 324 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij de Kookboekhandel heeft het kookboek De Banketbakker. van Jonah Freud uitgebracht. Het kookboek De Banketbakker. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082543773.

Het kookboek De Banketbakker. van Jonah Freud valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken