1. Kookboeken
  2. Stoofbijbel.

Stoofbijbel. van Julius Jaspers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Stoofbijbel. van Julius Jaspers. Een kookboek bestaande uit 432 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Julius Jaspers.

Specificaties van het kookboek Stoofbijbel.
HoofdauteurJulius Jaspers
Aantal pagina’s432
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Stoofbijbel. van Julius Jaspers

De Stoofbijbel is de perfecte gids om de allerlekkerste stoofgerechten te maken. Julius Jaspers leidt je door de kookkunst met duidelijke stapsgewijze instructies, foto's en how-to's. Begin met de klassiekers zoals boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend, of ga de uitdaging aan met verrassende nieuwe recepten. Probeer de bloemkool provençale, een zeebaars met Ricard of de ananas met vanille en cognac toe. Kies uit meer dan 50 verschillende recepten om een heerlijk, smaakvol stoofgerecht te maken. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig of uitgebreid stoofgerecht, met de Stoofbijbel heb je voldoende inspiratie om een smakelijk diner te maken. De Stoofbijbel biedt je de perfecte gids om de allerlekkerste stoofgerechten te maken. Julius Jaspers leidt je door de kookkunst met duidelijke stapsgewijze instructies, foto's en how-to's. Kies uit meer dan 50 verschillende recepten om een heerlijk, smaakvol stoofgerecht te maken. Van klassiekers zoals boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten zoals bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig of uitgebreid stoofgerecht, met de Stoofbijbel heb je voldoende inspiratie om een smakelijk diner te maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Stoofbijbel. van Julius Jaspers

Het boek Stoofbijbel. is geschreven door de auteur Julius Jaspers. 

Het kookboek Stoofbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Stoofbijbel. bestaat uit 432 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Stoofbijbel. van Julius Jaspers uitgebracht. Het kookboek Stoofbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048847068.

Het kookboek Stoofbijbel. van Julius Jaspers valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken