1. Kookboeken
  2. Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook.

Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. van Jenny Dorsey

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. van Jenny Dorsey. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jenny Dorsey.

Specificaties van het kookboek Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook.
HoofdauteurJenny Dorsey
Aantal pagina’s128
TaalEngels
HoofduitgeverijInsight Editions
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Stripboeken, Manga & Graphic Novels Strips & Graphic novels Boeken

Omschrijving van het kookboek Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. van Jenny Dorsey

"Voed je op met heerlijkheden die typisch zijn voor het Aarde-Koninkrijk, het Waterstam, de Luchtnomaden en het Vuurvolk met de Avatar: The Last Airbender: The Official Cookbook. Van de kusten van Kyoshi-eiland tot de drukke straten van Ba Sing Se, deze officiële kookboek verzamelt kenmerkende gerechten uit alle vier de naties, zoals vegetarische schotels van de Luchtnomaden, vurige maaltijden uit het Vuurvolk, zeevruchten uit de noord- en zuidpool en heerlijke gerechten uit het Aarde-Koninkrijk. Met verleidelijke kleurenfoto's, stap-voor-stap instructies en tips voor het aanpassen van gerechten aan specifieke diëten, omvat dit boek zestig authentieke gerechten en drankjes die geïnspireerd zijn op de geliefde serie. Geniet van deze diverse compilatie van delicatessen uit de wereld van Avatar: The Last Airbender. De recepten variëren van eenvoudig en leuk om te maken, tot meer geavanceerde en uitdagende. Er is voor ieder wat wils, dus iedereen kan de geuren en smaken van de Avatar-wereld in de keuken ervaren.".

Veelgestelde vragen over het kookboek Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. van Jenny Dorsey

Het boek Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. is geschreven door de auteur Jenny Dorsey. 

Het kookboek Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Insight Editions heeft het kookboek Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. van Jenny Dorsey uitgebracht. Het kookboek Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781647223380.

Het kookboek Avatar: The Last Airbender Cookbook: The Official Cookbook. van Jenny Dorsey valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Stripboeken, Manga & Graphic Novels Strips & Graphic novels Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken