1. Kookboeken
  2. Over rot 2.0.

Over rot 2.0. van Meneer Wateetons

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Over rot 2.0. van Meneer Wateetons. Een kookboek bestaande uit 400 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Meneer Wateetons.

Specificaties van het kookboek Over rot 2.0.
HoofdauteurMeneer Wateetons
Aantal pagina’s400
TaalNederlands
HoofduitgeverijGood Cook B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Taal Woordenboeken & Naslagwerken Encyclopedieën & Naslagwerken Boeken

Omschrijving van het kookboek Over rot 2.0. van Meneer Wateetons

Over Rot 2.0' is de geactualiseerde editie van het Nederlandse standaardwerk over fermenteren. Met maar liefst 400 pagina's bevat deze editie 25% meer informatie dan de vorige editie. In dit boek vind je tientallen nieuwe recepten, weetjes en feitjes, plus een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Meneer Wateetons neemt je stap voor stap en met humor mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Ontdek hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan met fermenteren. Van yoghurt bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen met kaas bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje, fermentatie is overal. 'Over Rot 2.0' is hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en zal je helpen om je voedsel smaakvoller, gezonder en voedzamer te maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Over rot 2.0. van Meneer Wateetons

Het boek Over rot 2.0. is geschreven door de auteur Meneer Wateetons. 

Het kookboek Over rot 2.0. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Over rot 2.0. bestaat uit 400 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Good Cook B.V. heeft het kookboek Over rot 2.0. van Meneer Wateetons uitgebracht. Het kookboek Over rot 2.0. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461432162.

Het kookboek Over rot 2.0. van Meneer Wateetons valt in de categorie Kookboeken Taal Woordenboeken & Naslagwerken Encyclopedieën & Naslagwerken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken