1. Kookboeken
  2. Plenty.

Plenty. van Yotam Ottolenghi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Plenty. van Yotam Ottolenghi. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yotam Ottolenghi.

Specificaties van het kookboek Plenty.
HoofdauteurYotam Ottolenghi
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Plenty. van Yotam Ottolenghi

Plenty is een kookboek vol met verrassende vegetarische gerechten dat perfect is voor iedereen die zichzelf graag trakteert op gezonde maaltijden. De recepten variëren van lichte salades tot stevige maaltijden, met ingrediënten die simpel te verkrijgen zijn waaronder verse groenten, peulvruchten, granen en paddenstoelen. Er zijn zowel gerechten waar je moeiteloos mee kunt variëren als gerechten die je in een handomdraai op tafel zet. Het boek is ontwikkeld door chef-kok en voedingsdeskundige Yotam Ottolenghi, die bekend staat om zijn kleurrijke kookstijl. Het boek bevat ook veel informatie over de verschillende ingrediënten, zodat je meer kunt leren over de toepassingen ervan. De recepten zijn duidelijk omschreven en bevatten ook nuttige tips voor het bereiden van de gerechten. De prachtige foto's laten je alvast watertanden en maken het koken nog leuker. Plenty is het perfecte boek voor foodies die hun smaakpapillen willen verrassen met een vegetarisch gerecht.

Veelgestelde vragen over het kookboek Plenty. van Yotam Ottolenghi

Het boek Plenty. is geschreven door de auteur Yotam Ottolenghi. 

Het kookboek Plenty. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Plenty. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Plenty. van Yotam Ottolenghi uitgebracht. Het kookboek Plenty. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059563797.

Het kookboek Plenty. van Yotam Ottolenghi valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken