1. Bosch HBG632BS1.

Bosch HBG632BS1. oven

5/5

Met de Bosch HBG632BS1. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Bosch HBG632BS1. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Bosch HBG632BS1. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht34 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Bosch HBG632BS1. oven

Bosch HBG632BS1 staat voor kookplezier op het hoogste niveau. Met het unieke 4D-heteluchtsysteem worden de warme luchtstromen gelijkmatig verspreid om op 4 verschillende niveaus tegelijk te bakken. Daarnaast biedt de 71 liter ovenruimte een variëteit aan andere bereidingsmethoden, zoals infra-circulatierooster, boven- en onderwarmte. Met een temperatuurvariëteit van 30 tot 300 graden kun je elk gerecht precies op de juiste temperatuur bereiden. Bovendien wordt de oven automatisch snel voorverwarmd, zodat je gerecht zo optimaal mogelijk bereid wordt. Om het gebruik nog veiliger te maken, is de Bosch HBG632BS1 voorzien van een kinderbeveiliging en de maximale ovendeur temperatuur is 40 graden. Geniet dus van het kookplezier met de Bosch HBG632BS1. Met de Bosch HBG632BS1 kun je op een gemakkelijke en veilige manier je favoriete gerechten bereiden. De unieke 4D-hetelucht technologie verdeelt de warme lucht gelijkmatig over 4 niveaus, zodat je verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden. Daarnaast heeft de oven een ovenruimte van 71 liter en biedt het je de mogelijkheid om het gerecht met verschillende bereidingsmethoden klaar te maken. Kies uit een temperatuurvariëteit van 30 tot 300 graden en laat de oven de rest doen. De oven wordt automatisch voorverwarmd. Om het gebruik nog veiliger te maken, is de Bosch HBG632BS1 voorzien van een kinderbeveiliging en een maximale ovendeur temperatuur van 40 graden. Geniet dus van het kookplezier met de Bosch HBG632BS1.

Pluspunten
  • Deze oven is geschikt voor het bakken op meerdere niveaus dankzij turbo hetelucht, waardoor het een hogere bereidingskwaliteit heeft dan vergelijkbare ovens in deze klasse

    .

    De snel voorverwarmen functie verkort de opwarmtijd.

Minpunten
  • De oven heeft geen reinigingsfunctie waarmee vuilresten losgewerkt of verbrand worden.

Veelgestelde vragen over de Bosch HBG632BS1. oven

De Bosch HBG632BS1. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Bosch HBG632BS1. oven weegt 34 kg. 

De Bosch HBG632BS1. is een Inbouw oven.

De Bosch HBG632BS1. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Bosch HBG632BS1. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Bosch HBG632BS1. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Bosch HBG632BS1. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel.

Deze Bosch HBG632BS1. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Bosch HBG632BS1. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Bosch HBG632BS1. oven