1. Kookboeken
  2. Gezond slank met de Foodsisters.

Gezond slank met de Foodsisters. van Janneke Koeman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Gezond slank met de Foodsisters. van Janneke Koeman. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Janneke Koeman.

Specificaties van het kookboek Gezond slank met de Foodsisters.
HoofdauteurJanneke Koeman
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijNieuw Amsterdam
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Gezond slank met de Foodsisters. van Janneke Koeman

Met Gezond slank met de Foodsisters krijg je een unieke kijk op een gezonde levensstijl. Je krijgt recepten die je helpen de kilo’s te verliezen zonder dat je een streng dieet hoeft te volgen. Alle recepten zijn makkelijk te bereiden met ingrediënten uit de supermarkt. Onze weekmenu’s zijn zo samengesteld dat je lekker kunt variëren en veel groente kunt eten. Je krijgt geen vervelende hongergevoelens meer, maar kunt genieten van lekker eten. De recepten van Gezond slank met de Foodsisters zijn koolhydraatarm en bevatten weinig suiker. Je leert hoe je met deze voedingsstoffen kilo’s kunt verliezen zonder dat je te streng voor jezelf hoeft te zijn. Er is geen sprake van verplichtingen of een strikt dieet, maar je leert wel hoe je gezonder en slanker kunt leven. De recepten zijn zo samengesteld dat je lekker kunt variëren zonder dat je teveel tijd aan de keuken hoeft te besteden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Gezond slank met de Foodsisters. van Janneke Koeman

Het boek Gezond slank met de Foodsisters. is geschreven door de auteur Janneke Koeman. 

Het kookboek Gezond slank met de Foodsisters. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Gezond slank met de Foodsisters. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nieuw Amsterdam heeft het kookboek Gezond slank met de Foodsisters. van Janneke Koeman uitgebracht. Het kookboek Gezond slank met de Foodsisters. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789046822654.

Het kookboek Gezond slank met de Foodsisters. van Janneke Koeman valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken