Op 4 en 5 maart 2018 werd de bakkersbranche geïnspireerd op de beurs Bakkersvak in Evenementenhal Gorinchem. Deze 7de editie was wederom een groot succes volgens de organisatie. Er kwamen meer dan 8400 mensen naar de Bakkersvak. Tijdens het evenement werden veel mooie en smaakvolle lekkernijen getoond en geproefd, dus bezoekers gingen zeker niet met een lege maag naar huis.

Baknieuws spotte de mooiste en lekkerste producten en maakte een fotoreportage met meer dan 50 foto’s. KLIK HIER

Klassiekers in een nieuw jasje
In 2018 werd de belevenis van de demonstraties naar een hoger niveau getild. Op een belevenisplein werden alle demonstraties, workshops en masterclasses op één plek samengebracht waar het thema ‘klassiekers in een nieuw jasje’ centraal stond. Klik hier voor de Facebookpagina van Bakkersvak.

IJS
Dit jaar breidde Bakkersvak uit met ijs. Er waren verschillende bedrijven aanwezig zoals Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heiloo en Dawn Foods Benelux. Bij die stands was het een drukte van belang.

Baknieuws spotte de mooiste en lekkerste producten en maakte een fotoreportage met meer dan 50 foto’s. KLIK HIER

Volgende editie 3 dagen
Volgend jaar kun je drie dagen genieten van al dit lekkers. Op 10, 11 & 12 maart 2019 vindt de volgende editie van Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Innovatiegalerij
Van het vegetarische saucijzenbroodje tot ambachtelijke crackers: Hier kun je de innovaties zien die de standhouders presenteerden.

Terugblik
Hieronder een filmpje met een terugblik van de editie 2017. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *