GS – Het begon allemaal met cupcakes en gevulde donuts, maar ondertussen is het assortiment van A Cup of Treats flink uitgebreid. Al meer dan een jaar runnen Samira en Kevin de shop met lekkernijen in het overdekte winkelcentrum te Roosendaal. “Het viel ons op dat cupcakes alleen toch niet zo populair zijn in deze omgeving. Daarom hebben we verschillende nieuwe producten toegevoegd, zoals kokosbollen, éclairs, brownies, macarons en verschillende taarten”, vertelt Samira. “Daarnaast kun je bij ons terecht voor koffie, thee, smoothies, andere lekkere drankjes, fruitijsjes en sinds kort bieden we ook heerlijk belegde broodjes.”

Samira aan tafel met een overheerlijke cupcake.

Red Velvet
Samira vindt het heerlijk om bezig te zijn met bakken en decoreren. “Ik bak al heel lang en het was mijn droom om ooit een eigen winkel te starten. In het weekend kunnen mensen ook nog taarten bestellen. Daar zitten hele leuke opdrachten tussen en het is fijn om creatief bezig te zijn. Ik maak niet alles zelf, ik word ook regelmatig geholpen door verschillende familieleden. De cupcakes komen van Amylin’s Cupcakes uit Antwerpen. Toen ik daar een cupcake proefde was ik meteen verkocht. De smaak is heerlijk zacht en smeuïg. Ik ben zelf een perfectionist en ook qua smaak moet het perfect zijn. Hier verkopen we alleen de lekkerste producten.”

Klik hier om de baksels van Samira te zien op Instagram

Klik hier voor de Facebookpagina van A Cup of Treats

Red Velvet
Ze geeft aan dat de Red Velvet taart goed loopt in de winkel. “Dit is echt een taart die steeds meer in trek is. Wij gebruiken natuurlijke kleurstoffen om deze taart te maken. Ik ben ook aan het experimenteren met andere Red Velvet-producten zoals een spekkoek.”

Prachtige serviezen voor de High Tea’s.

“Opvallend aan het winkelend publiek in Roosendaal is, is dat de mensen vrij traditioneel zijn. Zo verkopen we hier heel veel appeltaart in de winter. Maar als klanten eenmaal iets geprobeerd hebben en het lekker vinden, loopt het goed!”

Winkelcentrum
Over de plaats van de shop zijn de eigenaren iets minder te spreken. “We vallen hier niet zo op omdat we in een soort hoek zitten. Daarnaast kijkt een deel van de inwoners uit Roosendaal eerst de kat uit de boom. Eenmaal binnen zijn klanten overtuigd en te spreken over de huiselijke sfeer.”

Ze vervolgt: “Er worden hier ook high tea’s gegeven met elke keer andere producten. Om nieuwe mensen aan te trekken verzinnen we regelmatig nieuwe acties zoals een pannenkoekenmiddag. We promoten zulke zaken op Facebook en Instagram, op die manier raken we steeds meer bekend. We hebben ondertussen een vaste klantenkring, waaronder ook veel Belgen.”

Het assortiment.

Toekomst
Samira en Kevin zijn benieuwd hoe de komende tijd gaat verlopen. “We wonen zelf in Roosendaal, dus het is ideaal om hier ook ons bedrijf te hebben. Toch denken we wel eens aan een andere locatie, meer in de stad. We vallen hier toch minder op dan we zouden willen.”

De beroemde Red Velvet taart.

“Verder vinden we het geweldig om elke dag onze klanten blij maken met heerlijke lekkernijen! Het mooiste zijn toch de tevreden klanten.” Samira: “Ik heb veel ideeën en houd via internet de nieuwste trends in de gaten. Waarschijnlijk komen er in de toekomst nog meer lekkere producten bij.”

Gevulde donuts met fruit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *