1. Kookboeken
  2. eten met nijntje.

eten met nijntje. van Dick Bruna

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens eten met nijntje. van Dick Bruna. Een kookboek bestaande uit 144 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Dick Bruna.

Specificaties van het kookboek eten met nijntje.
HoofdauteurDick Bruna
Aantal pagina’s144
TaalNederlands
HoofduitgeverijMercis Publishing B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Kinderboeken Prentenboeken Voorlezen Boeken

Omschrijving van het kookboek eten met nijntje. van Dick Bruna

"Met het kookboek 'Eten met Nijntje' kun je je kinderen op een leuke manier kennis laten maken met gezonde voeding. De verhalen en recepten in dit kookboek zijn geschreven door Samuel Levie, chef-kok en vader, en zijn voor de hele familie bedoeld. De verhalen gaan over Nijntje die ontdekt waar groenten vandaan komen, hoe je kaas maakt én wat er allemaal te trakteren valt. De 40 recepten uit dit kookboek zijn eenvoudig te bereiden, gezond en voornamelijk vegetarisch. Ook is het boek geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Bovendien bevat het boek tips om je kinderen aan te moedigen om nieuwe smaken te proberen. Zo help je ze om gezond en met plezier te eten. Probeer het zelf en laat je verrassen door de smakelijke gerechten uit 'Eten met Nijntje'!".

Veelgestelde vragen over het kookboek eten met nijntje. van Dick Bruna

Het boek eten met nijntje. is geschreven door de auteur Dick Bruna. 

Het kookboek eten met nijntje. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek eten met nijntje. bestaat uit 144 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Mercis Publishing B.V. heeft het kookboek eten met nijntje. van Dick Bruna uitgebracht. Het kookboek eten met nijntje. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789056478148.

Het kookboek eten met nijntje. van Dick Bruna valt in de categorie Kookboeken Kinderboeken Prentenboeken Voorlezen Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken