1. Kookboeken
  2. Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes.

Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. van Hanneke de Zoete

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. van Hanneke de Zoete. Een kookboek bestaande uit 144 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Hanneke de Zoete.

Specificaties van het kookboek Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes.
HoofdauteurHanneke de Zoete
Aantal pagina’s144
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. van Hanneke de Zoete

Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes is een fantastische aanvulling voor elke keuken. Dit boek is geschreven door Saar en Janna, de bekende YouTube-supersterren. Met dit boek kun je de heerlijkste recepten maken die kinderen helemaal geweldig vinden. Dit kook- en bakboek is anders dan alle andere; het geeft een plezierige en gezellige sfeer in de keuken. De kinderen krijgen de kans om samen met hun ouders te koken, te bakken en te proeven. Het boek bevat meer dan 70 recepten, waaronder cupcakes, taarten, chocoladegebak, ijsjes, koekjes en nog veel meer. Elk recept is duidelijk omschreven met stap-voor-stap-instructies, zodat iedereen het kan maken. Daarnaast biedt het boek ook leuke suggesties en tips om de recepten extra lekker te maken. Dit boek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een leuke manier om met kinderen te koken en te bakken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. van Hanneke de Zoete

Het boek Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. is geschreven door de auteur Hanneke de Zoete. 

Het kookboek Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. bestaat uit 144 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. van Hanneke de Zoete uitgebracht. Het kookboek Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043922913.

Het kookboek Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes. van Hanneke de Zoete valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken