GS – Ben jij ook zo’n fan van die heerlijke Amerikaanse treat? Voor lekkere donuts hoef je tegenwoordig niet helemaal naar de VS. De donut is vooral bekend in de ronde vorm, maar in Antwerpen bij Hoeked Doughnuts is hij vierkant! Joris en Caroline wilden een twist geven aan de populaire snack en bieden sinds 11 mei 2017 de donut met hoeken aan. De eigenaren van de shop haalden hun inspiratie uit tripjes naar New York en Londen.

Foto: didjex

Next big thing
Joris vertelt in een interview met Gazet van Antwerpen: “Ik geloof er echt in dat donuts ‘the next big thing’ zijn. Vooral kinderen en jongeren zijn er dol op, maar ik zie het als mijn missie om ook volwassenen overstag te laten gaan. Donuts vind je overal: in de buurtwinkel, in het benzinestation en in koffiebars. Maar ik wilde me onderscheiden door mijn eigen creatie te maken. Ik stelde zelf het recept samen, maak ze elke dag vers en ook de toppings en fillings zijn huisbereid.”

Foto: didjex

Smaken
Er is keuze genoeg. Je vindt bij Hoeked Doughnuts donuts in trendy smaken als pistachio, marshmallow, lemon glaze en matcha. Sinds kort is er zelfs een donut met vanille-ijs ertussen. Of heb je liever een variant gevuld met roomkaas of frambozenmousse? Ga snel naar de shop voor vierkante donuts die #fingerlickinggood zijn! Kijk voor actuele smaken op de Facebookpagina van Hoeked Doughnuts.

Vierkante donut met vanille-ijs! Foto: Hoeked Doughnuts

Zelf donuts maken? Klik hier! 

Foto: didjex
Foto: didjex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *