1. Kookboeken
  2. Dutch Oven.

Dutch Oven. van Tim Ziegeweidt

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Dutch Oven. van Tim Ziegeweidt. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tim Ziegeweidt.

Specificaties van het kookboek Dutch Oven.
HoofdauteurTim Ziegeweidt
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Dutch Oven. van Tim Ziegeweidt

De Dutch Oven is de perfecte manier om buiten te koken. De gietijzeren pan is makkelijk mee te nemen en is ideaal voor het bereiden van eenpansgerechten, vlees, wild, gevogelte, vis, brood, bijgerechten en zoete lekkernijen. Met de Dutch Oven kun je bijna overal alles bereiden, van boterzachte pulled pork en gehaktballetjes in tomatensaus tot heerlijke aardappelgratin en appelcrumble met macadamianoten. In dit boek vind je meer dan 60 recepten voor de Dutch Oven. Daarnaast krijg je ook tips voor de aankoop van een Dutch oven, technieken en overige benodigdheden. Ook is er een brikettentabel voor de perfecte bereiding van je gerechten. Met deze Dutch Oven ben je verzekerd van een smakelijk en makkelijk maaltijd.

Veelgestelde vragen over het kookboek Dutch Oven. van Tim Ziegeweidt

Het boek Dutch Oven. is geschreven door de auteur Tim Ziegeweidt. 

Het kookboek Dutch Oven. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Dutch Oven. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek Dutch Oven. van Tim Ziegeweidt uitgebracht. Het kookboek Dutch Oven. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048319268.

Het kookboek Dutch Oven. van Tim Ziegeweidt valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken