GS – Als je taarten bakt en levert, heb je je vast wel eens afgevraagd waar je nu een mooie, stevige taartdoos kunt krijgen. Een doos die zorgt dat verpakken en transporteren geen probleem meer zijn. Er zijn natuurlijk kartonnen dozen beschikbaar, maar deze worden meestal na eenmalig gebruik weggegooid. Joanna van der Burgt van ChocoPatiss heeft de oplossing: de herbruikbare, opvouwbare kunststof Cake Box: “The new Cake Box is born!”

De prijzen hieronder zijn inclusief verzendkosten!

Cakebox

Het oog wil ook wat
Ook zij zocht al jaren naar een mooie en stevige taartdoos. “Natuurlijk zijn er wel wat plastic dozen, maar meestal zien die er niet representatief uit. En het oog wil ook wat. Daarnaast zijn ze vaak niet verkrijgbaar in grotere formaten”, aldus Joanna. “De Cake Boxes die wij leveren zijn geschikt voor alle heerlijke taarten. Op deze manier steel je niet alleen de show met je zelfgemaakte taart of cake, maar ook met de verpakking eromheen. De Cake Box is gemaakt van hoogwaardig PP-Kunststof en wordt geproduceerd in de EU, is duurzaam, afwasbaar en je kunt hem opgevouwen opbergen in een bijgeleverd kunststof etui. Ook is hij makkelijk te dragen door de stevige en stoere handgreep.”

Klik hier voor de website van Chocopatiss

De langwerpige Cakebox

 

Van Mini tot XL
Naast de Cake Boxes zijn er ook kunststof dozen beschikbaar voor ander gebak, cupcakes of macarons. “Voor de kleinste gebakjes zijn er zelfs speciale Mini Boxes, waar bijvoorbeeld precies één cupcakeje in past. Eind augustus komt er een nieuwe Cake Box beschikbaar in XL-formaat. Deze is 32x32x15 centimeter. De grootste tot nu toe is 26x26x26 centimeter. Ook wordt de collectie uitgebreid met een nieuw bonbondoosje van 13x13x3,5cm voor 16 bonbons. Deze is dan het kleinste zusje van de Cake Box XL.”

Volg ChocoPatiss ook op Instagram

Rectangle macaron box voor macarons of andere kleine zoetigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *