1. Kookboeken
  2. Flavour.

Flavour. van Yotam Ottolenghi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Flavour. van Yotam Ottolenghi. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yotam Ottolenghi.

Specificaties van het kookboek Flavour.
HoofdauteurYotam Ottolenghi
Aantal pagina’s320
TaalEngels
HoofduitgeverijEbury Press
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Flavour. van Yotam Ottolenghi

Met de nieuwe kookboek van Yotam en co-auteur Ixta Belfrage, wordt er in FLAVOUR gebroken met de drie factoren die smaak creëren en worden er innovatieve groenteschotels aangeboden met ingrediënten die een hele nieuwe combinatie vormen voor een verrassende smaakbeleving. De recepten zijn gemakkelijk te bereiden, zelfs voor doordeweeks, maar zijn ook geschikt voor een ontspannen kok die wat meer tijd wil besteden aan de bereiding. De boek is gevuld met de kenmerkende kleurrijke fotografie, waarmee FLAVOUR ons niet alleen inspireert met wat we kunnen maken, maar ook hoe we smaak kunnen versterken en waarom het werkt. De schotels die de auteurs presenteren, zijn verrassend en hebben een breed scala aan smaken - van mild en zoet tot knapperig en pittig. De recepten variëren van supergezonde salades tot verfijnde hoofdgerechten, die toch eenvoudig te bereiden zijn. De combinaties van heerlijke ingrediënten zorgen voor een kleurrijke en smakelijke maaltijd die perfect bij elkaar past. FLAVOUR is een unieke kookboek die je de smaak van deze verrassende schotels laat ontdekken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Flavour. van Yotam Ottolenghi

Het boek Flavour. is geschreven door de auteur Yotam Ottolenghi. 

Het kookboek Flavour. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Flavour. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Ebury Press heeft het kookboek Flavour. van Yotam Ottolenghi uitgebracht. Het kookboek Flavour. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781785038938.

Het kookboek Flavour. van Yotam Ottolenghi valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken