1. Kookboeken
  2. Smaakpalet van de Lage Landen.

Smaakpalet van de Lage Landen. van Janny van der Heijden

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Smaakpalet van de Lage Landen. van Janny van der Heijden. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Janny van der Heijden.

Specificaties van het kookboek Smaakpalet van de Lage Landen.
HoofdauteurJanny van der Heijden
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Smaakpalet van de Lage Landen. van Janny van der Heijden

Met het boek Smaakpalet van de Lage Landen ontdek je alle smaken die de Nederlandse keuken te bieden heeft. Janny van der Heijden neemt je mee op ontdekkingsreis door de Nederlandse culinaire geschiedenis, waarbij je kennis maakt met de verschillende ingrediënten, technieken en gerechten die er vroeger bestonden. Van bijzondere kazen en oesters tot vergeten groentesoorten, Janny geeft je de kans om te genieten van een verrassende smaakpalet. Het boek Smaakpalet van de Lage Landen is een unieke kans om de vergeten smaken uit de Nederlandse keuken terug te ontdekken. Laat je verrassen door de verhalen en legendes over oude ingrediënten, technieken en gerechten. Je leert hoe je de smaken en geuren van vroeger kunt herbeleven, door je eigen keuken te transformeren tot een smaakparadijs. Laat je inspireren door Janny's verhalen over het verleden en geniet van al het lekkers dat de Nederlandse keuken te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over het kookboek Smaakpalet van de Lage Landen. van Janny van der Heijden

Het boek Smaakpalet van de Lage Landen. is geschreven door de auteur Janny van der Heijden. 

Het kookboek Smaakpalet van de Lage Landen. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Smaakpalet van de Lage Landen. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Smaakpalet van de Lage Landen. van Janny van der Heijden uitgebracht. Het kookboek Smaakpalet van de Lage Landen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038807522.

Het kookboek Smaakpalet van de Lage Landen. van Janny van der Heijden valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken