1. Kookboeken
  2. Het Crock-Pot Boek.

Het Crock-Pot Boek. van Jessica Lek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het Crock-Pot Boek. van Jessica Lek. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jessica Lek.

Specificaties van het kookboek Het Crock-Pot Boek.
HoofdauteurJessica Lek
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijIt&M B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Het Crock-Pot Boek. van Jessica Lek

In dit boek staan maar liefst honderden recepten voor de Crock-Pot, waarmee je de lekkerste maaltijden maakt. Of je nu van salades, stoofpotten of toetjes houdt; met de Crock-Pot worden al je gerechten nog lekkerder. De Crock-Pot neemt je werk uit handen, waardoor je gerust de deur uit kunt terwijl je maaltijd wordt klaargemaakt. In Amerika is de Crock-Pot al een begrip, maar nu ook Europa raakt in de ban van het toverpotje. In 'Het Crock-Pot Boek' kom je alles te weten van hoe het werkt en wat je ermee kunt. Daarnaast staan er recepten om van te watertanden. Laat je meenemen op een culinaire reis door verschillende werelddelen en jaargetijden, waarbij je gerechten proeft die je nog nooit eerder hebt geproefd. Met 'Het Crock-Pot Boek' wordt koken met de Crock-Pot een feest!

Veelgestelde vragen over het kookboek Het Crock-Pot Boek. van Jessica Lek

Het boek Het Crock-Pot Boek. is geschreven door de auteur Jessica Lek. 

Het kookboek Het Crock-Pot Boek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het Crock-Pot Boek. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij It&M B.V. heeft het kookboek Het Crock-Pot Boek. van Jessica Lek uitgebracht. Het kookboek Het Crock-Pot Boek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082734409.

Het kookboek Het Crock-Pot Boek. van Jessica Lek valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken