1. Inventum GF645F.

Inventum GF645F.

5/5

Wordt de Inventum GF645F. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Inventum GF645F. is geschikt voor 2 à 3 personen, heeft een laadvermogen van 0,7 kg en een inhoud van 4 l. Scroll verder voor meer informatie over de Inventum GF645F.

Specificaties van de Inventum GF645F.

 

Vermogen3000 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

0,7 kg
Capaciteit in personen2 à 3 personen
MateriaalMetaal
Gewicht3,9 kg
Inhoud4 l
GerufilterJa
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Deksel, Mandje

 

Omschrijving van de Inventum GF645F.

De Inventum GF645F is ideaal voor iedereen die lekker snel en eenvoudig frietjes wil bakken. Dankzij de koude zone hoef je minder vaak het frituurvet te verversen. De binnenpan is uitneembaar en heeft een inhoud van 4 liter, hierin bak je frites voor 4 personen. Het verwarmingselement laat je direct in de olie zakken waardoor je minder last hebt van temperatuurschommelingen. Ook als je bevroren frites in het mandje doet is het vet snel weer warm. Hierdoor bak je ieder patatje goudbruin en krokant. Bovendien heeft de frituurpan van Inventum verschillende temperatuurstanden voor vlees, kip, groente of friet. Daardoor is het een veelzijdige keukenhulp die je niet alleen gebruikt voor frites, maar ook voor snacks. De pan is eenvoudig in gebruik en heeft een timer en een temperatuurknop, zodat je je frituur precies zo kan instellen zoals je dat wilt.

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is minder vaak verversen nodig. Het geurfilter houdt voor een groot deel de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt. Dankzij het kijkvenster houd je het eten goed in de gaten.

Minpunten
  • Het handvat van de frituurpan is niet inklapbaar, waardoor je deze moeilijker opbergt.

Veelgestelde vragen over deze Inventum GF645F.

De Inventum GF645F. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de Inventum GF645F. is 3000 W.

De Inventum GF645F. is groot genoeg voor 2 à 3 personen. De Inventum GF645F. heeft een inhoud van 4 l en een laadvermogen van 0,7 kg.

De Inventum GF645F. is gemaakt van solide Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Inventum GF645F. weegt 3,9 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Inventum GF645F. heeft een geurfilter: Ja. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Inventum GF645F. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Deksel, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Inventum GF645F.