Everyone loves unicorns! Waarom? Omdat ze magisch zijn! De unicorn is een trend die al sinds eind 2016 populair is. Er zijn ontzettend veel mensen – met name kinderen – gek op het kleurrijke dier. Tegenwoordig kun je drankjes of freakshakes bestellen met het unicorn-thema, maar ook je nagels kun je in die kleurtjes laten lakken. Er zijn zelfs mensen die een eenhoorn-tattoo laten zetten. Wist je trouwens dat de unicorn pas sinds de 16e eeuw zo ‘glitterig’ werd en alle kleuren van de regenboog kreeg? Ook veel bakliefhebbers zijn gek op die kleurtjes. Cupcakes, koekjes en taarten met een unicorn erop zijn perfect voor een ‘unicorn-themed’ party!

E-Boek
Deleukstetaartenshop introduceerde onlangs haar derde bak e-boek. Dit keer volledig in unicorn-stijl! Er staan fantastische recepten en kleurrijke recepten in waar je helemaal blij van gaat worden. De bakboeken van Deleukstetaartenshop ontvang je als je geabbonneerd bent op de nieuwsbrief. Inschrijven kan hier. Dan ontvang je de unicorn-recepten meteen in je inbox!

Unicorntaart
In de nieuwsbrief vind je stap voor stap hoe je een Unicorntaart moet maken met zes prachtige kleuren. Een heerlijk ander recept is die van de Unicorn KitKat taart. Met de nieuwste roze KitKat Ruby! Ken jij de roze KitKat al?

Foto: Deleukstetaartenshop

Unicorn, unicorn, unicorn
Wat kun je nog meer maken voor je unicorn party? Zoooo ontzettend veel! Wat dacht je van cupcakes, macarons, popcorn, donuts, lolly’s of een cookiecake in unicorn stijl? Ook yummy: een unicorn cakerol met allerlei heerlijke unicorn Sprinkles van FunCakes!

Foto: Deleukstetaartenshop

Unicorn bakfeestje
Om het perfecte unicorn bakfeestje te houden kun je allerlei benodigdheden en leuke bakproducten terugvinden op de website van Deleukstetaartenshop. Van decoratiefiguren tot cookiecutters. Blijf jij graag in zomersferen? Bekijk dan ook dit artikel waarbij je los kunt gaan met ananassen, flamingo’s en heerlijke kleurtjes!

Unicorn mal
Iedereen is gek op unicorns! Daarom heeft Deleukstetaartenshop een nieuwe mal in het assortiment. Deze gedetailleerde moould van Katy Sue zorgt iedere keer weer voor een perfect resultaat. Bestel ‘m snel, want hij is beperkt verkrijgbaar!

Foto: Deleukstetaartenshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *