1. Kookboeken
  2. Het zal nooit meer kaviaar zijn.

Het zal nooit meer kaviaar zijn. van Marja West

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het zal nooit meer kaviaar zijn. van Marja West. Een kookboek bestaande uit pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Marja West.

Specificaties van het kookboek Het zal nooit meer kaviaar zijn.
HoofdauteurMarja West
Aantal pagina’s
TaalNederlands
Hoofduitgeverijde Crime Compagnie
Keuken
CategorieKookboeken Thrillers & Spanning Detectives Dieet & Gezond Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken

Omschrijving van het kookboek Het zal nooit meer kaviaar zijn. van Marja West

Het boek 'Het zal nooit meer kaviaar zijn' is een spannend verhaal over de New Yorkse maffia in de jaren 70. Het gaat over de Nederlandse Sofia, die als kok bij een grote maffiabaas gaat werken. Door het bereiden van verrukkelijke maaltijden wint ze het vertrouwen van de topcriminelen en achterhaalt zo hun geheimen. Het boek bevat niet alleen een boeiend verhaal, maar ook achttien kleurrijke en heerlijke vega(n) recepten. Ga je mee op avontuur en maak je klaar voor een culinaire reis die je nooit meer zal vergeten. De recepten variëren van een Mexicaanse Chili con Carne tot een Franse Ratatouille, en van een heerlijke Koriandersalade tot een Indiase Korma. Probeer ze allemaal en kook je eigen kaviaar in een gerecht dat nooit meer hetzelfde zal zijn.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het zal nooit meer kaviaar zijn. van Marja West

Het boek Het zal nooit meer kaviaar zijn. is geschreven door de auteur Marja West. 

Het kookboek Het zal nooit meer kaviaar zijn. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het zal nooit meer kaviaar zijn. bestaat uit pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij de Crime Compagnie heeft het kookboek Het zal nooit meer kaviaar zijn. van Marja West uitgebracht. Het kookboek Het zal nooit meer kaviaar zijn. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461097378.

Het kookboek Het zal nooit meer kaviaar zijn. van Marja West valt in de categorie Kookboeken Thrillers & Spanning Detectives Dieet & Gezond Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken