1. Kookboeken
  2. Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding.

Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. van Jutta Koehler

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. van Jutta Koehler. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jutta Koehler.

Specificaties van het kookboek Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding.
HoofdauteurJutta Koehler
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijUitgeverij De Wijze Keizerin
Keuken
CategorieKookboeken Religie, Spiritualiteit & Filosofie Spiritualiteit Dieet & Gezond Genezing Boeken

Omschrijving van het kookboek Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. van Jutta Koehler

Ontbijt je fit biedt een leidraad om op te starten met de voedingsleer van de vijf elementen. Het boek is geschreven door de Nederlandse kinesioloog en voedingsdeskundige Joke van der Heide. Het boek bevat een stapsgewijze uitleg over de basisprincipes van de vijf elementen voeding, waaronder de achtergronden, het ontcijferen van de voedingswaarden, het samenstellen van een gezond ontbijt en recepten voor heerlijke en voedzame maaltijden. Met Ontbijt je fit kun je je eigen voedingspatroon aanpassen, waardoor je meer energie krijgt en je algehele gezondheid verbetert. De informatie in het boek geeft je de tools die je nodig hebt om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Bovendien bevat het boek recepten voor veel voedzame ontbijtjes, waardoor je een voedzame start van je dag kunt maken. Ontbijt je fit is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die meer wil weten over de Chinese voedingsleer en de voordelen ervan. Het boek helpt je om de gezondheidsvoordelen van de vijf elementen voeding te begrijpen en te ervaren. Het maakt gebruik van eenvoudige verklaringen en informatieve illustraties en bevat ook een praktische handleiding met veel lekkere recepten die je kunt gebruiken om je dagelijkse voedingspatroon te verbeteren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. van Jutta Koehler

Het boek Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. is geschreven door de auteur Jutta Koehler. 

Het kookboek Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Uitgeverij De Wijze Keizerin heeft het kookboek Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. van Jutta Koehler uitgebracht. Het kookboek Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082269208.

Het kookboek Ontbijt je fit Starten met de vijf elementen voeding. van Jutta Koehler valt in de categorie Kookboeken Religie, Spiritualiteit & Filosofie Spiritualiteit Dieet & Gezond Genezing Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken