1. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

5/5

Wordt de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. is geschikt voor 4 à 5 personen, heeft een laadvermogen van 1,4 kg en een inhoud van 7,3 l. Scroll verder voor meer informatie over de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

 

Vermogen2225 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

1,4 kg
Capaciteit in personen4 à 5 personen
MateriaalKunststof
Gewicht8 kg
Inhoud7,3 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterJa

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Grillrooster, Mandje

 

Omschrijving van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm heb je een eenvoudige oplossing voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De geavanceerde technologie meet en scant de ingrediënten die je bereidt, waardoor het de juiste tijd en temperatuur instelt. Je kunt verschillende instellingen voor je favoriete recepten opslaan, zodat je met één druk op de knop deze selecteert. De airfryer is ideaal voor het maken van frietjes, maar ook voor het bereiden van andere gerechten zoals vis, drumsticks of zelfs een hele kip. Met de meegeleverde bakvorm maak je ook gemakkelijk brood, taart en lasagne. De airfryer wordt geleverd met een app met verschillende recepten, zodat je inspiratie opdoet voor nog meer lekkere gerechten. Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm bereid je makkelijk en snel heerlijke en gezonde maaltijden. De geavanceerde technologie stelt de juiste temperatuur en bereidingstijd in, waardoor je zelf geen tijd meer hoeft te besteden aan het aanpassen van de instellingen. Bovendien wordt er een bakvorm meegeleverd, waarmee je ook brood, taart en lasagne kunt bereiden. Je kunt ook nog inspiratie opdoen met de app, waarin verschillende recepten staan. Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm maak je gemakkelijk en snel gezonde en lekkere maaltijden.

Pluspunten
 • De Smart Sensing-technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd

  .

  Dankzij de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en brood in de airfryer bakken

  .

  Je kunt de instellingen voor je favoriete gerechten opslaan, zodat je met één druk op de knop kunt selecteren.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig

  .

  -> Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek in de buurt van een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. is 2225 W.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. is groot genoeg voor 4 à 5 personen. De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. heeft een inhoud van 7,3 l en een laadvermogen van 1,4 kg.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. weegt 8 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Ja.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Grillrooster, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.