1. Fritel Turbo SF4153 Rood.

Fritel Turbo SF4153 Rood.

5/5

Wordt de Fritel Turbo SF4153 Rood. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Fritel Turbo SF4153 Rood. is geschikt voor 3 à 4 personen, heeft een laadvermogen van 1,2 kg en een inhoud van 3 l. Scroll verder voor meer informatie over de Fritel Turbo SF4153 Rood.

Specificaties van de Fritel Turbo SF4153 Rood.

 

Vermogen2200 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

1,2 kg
Capaciteit in personen3 à 4 personen
MateriaalMetaal
Gewicht3,2 kg
Inhoud3 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Behuizing, Binnenpan, Deksel

 

Omschrijving van de Fritel Turbo SF4153 Rood.

Met de Fritel Turbo SF4153 Rood maak je de lekkerste en krokantste frietjes. Door het dubbele verwarmingselement bak je twee keer zo snel en verbruik je minder vet. Het temperatuurlampje geeft aan wanneer het vet op de juiste temperatuur is. Je kunt ook met vast vet bakken, dankzij de speciale stand voor het laten smelten van vast vet. De koude zone filtert frituurresten naar de bodem, waardoor je vet of olie langer meegaat. Na gebruik reinig je de binnenpan en deksel in de vaatwasmachine. De losse onderdelen was je met de hand af. Met de Fritel Turbo SF4153 Rood ben je verzekerd van de lekkerste frietjes. Met de Fritel Turbo SF4153 Rood kun je 2 keer zo snel frietjes bakken voor 3 tot 4 personen. Het dubbele verwarmingselement zorgt ervoor dat je minder vet verbruikt en dat je krokanter frietjes hebt. De friteuse heeft een speciale stand om vast vet te laten smelten. Daarnaast is er een temperatuurlampje dat aangeeft wanneer het vet op temperatuur is. De koude zone filtert frituurresten naar de bodem, waardoor je vet of olie langer meegaat. Na gebruik is de frituurpan gemakkelijk te reinigen. De binnenpan en het deksel kun je in de vaatwasmachine doen en de losse onderdelen was je met de hand af. Geniet met de Fritel Turbo SF4153 Rood van de lekkerste frietjes!

Pluspunten
  • In deze frituurpan kun je frietjes tegelijk voor 3 tot 4 personen bereiden

    .

    Door de koude zone gaat de olie langer mee en is het minder vaak verversen nodig

    .

    Door het uitneembare verwarmingselement maak je gemakkelijk de bodem van de frituurpan schoon.

Minpunten
  • Je houdt zelf in de gaten wanneer jouw bereiding klaar is, omdat de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over deze Fritel Turbo SF4153 Rood.

De Fritel Turbo SF4153 Rood. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de Fritel Turbo SF4153 Rood. is 2200 W.

De Fritel Turbo SF4153 Rood. is groot genoeg voor 3 à 4 personen. De Fritel Turbo SF4153 Rood. heeft een inhoud van 3 l en een laadvermogen van 1,2 kg.

De Fritel Turbo SF4153 Rood. is gemaakt van solide Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Fritel Turbo SF4153 Rood. weegt 3,2 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Fritel Turbo SF4153 Rood. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Fritel Turbo SF4153 Rood. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Behuizing, Binnenpan, Deksel.


 

Alternatieven voor deze Fritel Turbo SF4153 Rood.