Dit jaar zal Ma Bella Cakery haar deuren in Utrecht openen. Het Cake Café heeft ook vestigingen in Almere, Amsterdam en Amstelveen. De vierde vestiging krijgt een overkoepelende functie. Eigenaresse Monique Trinh vertelt in een interview met Misset Horeca: “Mijn ultieme droom is om een winkel te openen waarin alle facetten van Ma Bella terugkomen. Ik wil een locatie openen waar mensen de hele dag door samen kunnen zijn met vrienden en familie om geluksmomenten te vieren, en waar de taarten ter plekke worden gebakken. Die beleving zie ik nog te weinig in de huidige winkelstraten.”

Haar motto: “Onze winkels zijn een verwenplaats waar levensgenieters mooie momenten vieren met cupcakes, taartjes en hightea. De hele dag door met huisgemaakte hapjes.”

Foto: Ma Bella Cakery

Begonnen als thuisbakster
Monique begon 5 jaar geleden als thuisbakster en Ma Bella Cakery is uitgegroeid tot een gepassioneerd familiebedrijf en horecaconcept. “Met het vervaardigen van (custom made) taarten, cupcakes en cakepops proberen wij speciale gelegenheden extra bijzonder én onvergetelijk te maken. Dat kan in onze winkel zijn, maar ook bijvoorbeeld thuis of op kantoor.”

Er een crowdfundingcampagne gestart om de winkel te kunnen inrichten. De eigenaren willen minimaal 60.000 euro aan investeringen ophalen. Hierover lees je meer op deze website. Ook in het filmpje hieronder zie je meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *